Άγιος Παντελεήμων / Agiografia Me Xryso Agios Pantelehmwn Agio Oros Ek8esh Proiontwn Agioy Oroys / Ο άγιος παντελεήμων (παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη νικομήδεια της μικράς ασίας και έζησε στα χρόνια του μαξιμι. Ο πατέρας του ήταν εθνικός (ειδωλολάτρης), ενώ η μητέρα του ευβούλη είχε ασπαστεί το. Ο άγιος παντελεήμων τους εξηνάγκασε να εκτελέσουν την απόφασιν του τυράννου. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της πόλης, στη συνάντηση των οδών εγνατία και ιασωνίδου. Στους συνδέσμους στο πάνω μέρος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες:

Tον καιρό που τα μαύρα σύννεφα της ειδωλολατρείας σκέπαζαν απειλητικά όλη την οικουμένη, στα τέλη δηλαδή του τρίτου αιώνα μετά χριστόν, γεννήθηκε στη νικομήδεια της μικράς ασίας ο. Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων. Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται στις ορθόδοξες εκκλησίες η μνήμη του άγιου παντελεήμονα. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης.

Agios Pantelehmwn
Agios Pantelehmwn from www.monastiriaka.gr
Ο άγιος παντελεήμων τους εξηνάγκασε να εκτελέσουν την απόφασιν του τυράννου. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Στη νικομήδεια της μικράς ασίας. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Tον καιρό που τα μαύρα σύννεφα της ειδωλολατρείας σκέπαζαν απειλητικά όλη την οικουμένη, στα τέλη δηλαδή του τρίτου αιώνα μετά χριστόν, γεννήθηκε στη νικομήδεια της μικράς ασίας ο. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την. Σήμερα, 27 ιουλίου, εορτάζει ο άγιος παντελεήμων, ο χριστιανός μικρασιάτης μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας, που έδρασε στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Σήμερα 27 ιουλίου η γιορτή του μεγαλομάρτυρα και ιαματικού.

Ο άγιος παντελεήμων έδωσε όλη του την περιουσία στους φτωχούς και με περισσότερο ζήλο εργαζόταν και διακονούσε τους ασθενείς.

Σήμερα 27 ιουλίου η γιορτή του μεγαλομάρτυρα και ιαματικού. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Οι άλλοι ιατροί της νικομήδειας, άρχισαν να τον φθονούν διότι. Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες. Άγιος παντελεήμων (ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός) ημερομηνία εορτής: Άγιος παντελεήμων ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της βιθυνίας που έζησε στα τέλη του 3 ου και στις αρχές του 4 ου αιώνα και ήταν γιατρός. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του σήμερα 27 ιουλίου έκανα το εμβόλιο γιατί ήθελα να περάσω το μήνυμα του κοινού καλού, το ίδιο θα έκανε και η γυναίκα μου λέει ο σύζυγος της γλυκερίας

Το 1959 με βασιλικό διάταγμα αναγνωρίστηκε, το έως. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται στις ορθόδοξες εκκλησίες η μνήμη του άγιου παντελεήμονα. Ο άγιος παντελεήμων τους εξηνάγκασε να εκτελέσουν την απόφασιν του τυράννου. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Ο άγιος παντελεήμων (παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη νικομήδεια της μικράς ασίας και έζησε στα χρόνια του μαξιμι

Me Lamprothta Eortasthke H Mnhmh Toy Agioy Pantelehmwn Politismos Nea Krhth
Me Lamprothta Eortasthke H Mnhmh Toy Agioy Pantelehmwn Politismos Nea Krhth from s1.neakriti.gr
Ο άγιος παντελεήμων (παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη νικομήδεια της μικράς ασίας και έζησε στα χρόνια του μαξιμι 1988 (12η συνεδρίαση) ο ναός του αγίου παντελεήμονος είναι παλαιό καθολικό βυζαντινής μονής της θεσσαλονίκης και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της βιθυνίας που έζησε στα τέλη του 3 ου και στις αρχές του 4 ου αιώνα και ήταν γιατρός. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν. Άγιος παντελεήμων (ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός) ημερομηνία εορτής: Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια.

Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν.

Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη οικοδομήσεως νέου ναού. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Άγιος παντελεήμων ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν ευβούλη, οι οποίοι του έδωσαν το όνομα παντολέων. Βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της πόλης, στη συνάντηση των οδών εγνατία και ιασωνίδου. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται στις ορθόδοξες εκκλησίες η μνήμη του άγιου παντελεήμονα. Tον καιρό που τα μαύρα σύννεφα της ειδωλολατρείας σκέπαζαν απειλητικά όλη την οικουμένη, στα τέλη δηλαδή του τρίτου αιώνα μετά χριστόν, γεννήθηκε στη νικομήδεια της μικράς ασίας ο. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του σήμερα 27 ιουλίου έκανα το εμβόλιο γιατί ήθελα να περάσω το μήνυμα του κοινού καλού, το ίδιο θα έκανε και η γυναίκα μου λέει ο σύζυγος της γλυκερίας Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ.

Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων θεωρείτο γιατρός και μάλιστα ανάργυρος (δεν πληρώνονταν).

Agios Pantelehmwn Amorgos
Agios Pantelehmwn Amorgos from www.amorgos-island.gr
Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα. Το 1959 με βασιλικό διάταγμα αναγνωρίστηκε, το έως. Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες. Ήταν γιατρός αλλά θεράπευε θαυματουργικά χωρίς αμοιβή. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων θεωρείτο γιατρός και μάλιστα ανάργυρος (δεν πληρώνονταν). Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν. 1988 (12η συνεδρίαση) ο ναός του αγίου παντελεήμονος είναι παλαιό καθολικό βυζαντινής μονής της θεσσαλονίκης και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.

Τη μνήμη του αγίου παντελεήμονος τιμά σήμερα, 27 ιουλίου, η εκκλησία μας.

Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων θεωρείτο γιατρός και μάλιστα ανάργυρος (δεν πληρώνονταν). Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα. Στη νικομήδεια της μικράς ασίας. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Στους συνδέσμους στο πάνω μέρος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες: Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη οικοδομήσεως νέου ναού. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της βιθυνίας που έζησε στα τέλη του 3 ου και στις αρχές του 4 ου αιώνα και ήταν γιατρός.